١-جابهجایی وعدههای اصلی و میانوعدهها در یک روز مانعی ندارد؛ اما فاصله زمانی غذا خوردن باید رعایت شود و زمان گرسنگی طولانی نشود. مثلا اگر فرد بعد از صبحانه تا ظهر میان وعده نخورد، طبیعی است که ظهر با حجم غذای اندک سیر نمیشود.
٢-هرگز پشت میزتان غذا نخورید. در هنگام غذا خوردن باید چشمتان به ظرف غذا و غذایی که میخورید، باشد. وقتی که پشت میز کار غذا میخورید حواستان به غذایی که در دهان میگذارید نیست و بیش از اندازه غذا میخورید.
٣ - ناهارتان را خودتان از منزل بیاورید و از غذاهای پرکالری و فستفود رستوران اجتناب کنید. غذاهای رستوران گاهی تا ۴برابر بیشتر از غذاهایی که در خانه تهیه میشوند، روغن دارند.
۴-به جای نوشابههای گازدار که به مقدار زیادی مواد قندی و کافئین وارد بدن میکنند و منجر به چاقی میشوند، از نوشیدنیهای سالمتر مثل آب، دوغ کم نمک و بدون گاز استفاده کنید.
۵-بهتر است در میانوعدهها به جای مصرف مواد قندی، شیرینی و بیسکویت، انواع سبزی مثل خیار، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، میوهها یا لقمههایی که در منزل تهیه شدهاند، مثل نان و پنیر و سبزی مصرف شود.
۶- اگر مجبور هستید که مدت زیادی را پشت میزتان باشید بهدنبال راهکارهایی برای حرکت و تحرک هر چه بیشتر در دیگر اوقات روزتان باشید. هر زمان که فرصت داشتید به قدم زدن و پیادهروی بپردازید زیرا ما بهطور ژنتیکی برای حرکت خلق شدهایم نه سکون.